За нас

“ТРАКИ” e нова и модерна консервна фабрика в България, пусната в експлоатация през 2014 г, специализирана в производството на висококачествени зеленчукови консерви и деликатеси. Разположена е на терен с площ 16000 м2.

Производствена площ от 16 000 м2

Технологични линии

Над 5000 тона суровина на година

Разполага с високо квалифициран персонал от инженери, технолози и специалисти, които да следят за качеството на изкупуваните суровини и да осъществяват производствена дейност, отговаряща на изискванията на ЕС.

На вътрешният и международните пазари се предлагат само първокачествени продукти. Качеството ни на производство е оценено със сертификати IFS Food и EN ISO 22 000 : 2005. С тях ние засвидетелстваме нашата ангажираност за производството на безопасни храни и фокусиране към изискванията на клиентите.

Фабриката се намира в с. Стряма, Индустриална зона Раковски, в сърцето на Горнотракийската низина.

Кратките разстояния до суровините, както и собствените обработваеми площи в близост до производствената база, гарантират изключителната свежест и качество на нашите продукти. Осигурен е стриктен контрол на веригата “суровина – готов продукт”, който включва контрол на посевите и контрол при приемане на готовата продукция.

Пресните зеленчуци се обработват по особено щадящ начин, така че да се запазят максимално витамините, минералите и останалите полезни съставки. Ние развиваме рецептите, вида и опаковките на своите продукти според нуждите и желанията на клиента.

Специално внимание се обръща и на опазването на околната среда. Затова и производството е екологично ориентирано,със собствена пречиствателна станция, като производствените отпадъци са сведени до минимум и се използват за други цели.

Нашата основна задача е да обогатим живота Ви с нови и неповторими вкусове, да Ви донесем здраве и много приятни мигове с нашите полезни и висококачествени храни.
Изключителна свежест
на суровините

Стриктен
производствен контрол

Щадяща обработка
запазваща витамините

Безупречно качество
на крайния продукт

УВЕДОМЛЕНИЕ
за инвестиционно предложение

Виж повече